Ajankohta

22.3.2022 13:00 – 22.3.2022 16:00

Paikka

Teams

Tapahtumaluokka

Kurssi/koulutus← Takaisin

RAU helmikuussa toteuttaman kyselyn mukaan jäsenrekisterin käyttöä koskevalle koulutukselle on osastoissa tarvetta. Siispä koulutus järjestetään Teamsissa osastokäyttäjille 22.3. klo 13-16.

Osastojen sihteereille koulutus kuuluu koulutussopimukseen.

Kyselyssä osastokäyttäjien toiveeksi nousi erityisesti perustoimintojen läpikäyminen sekä hakutoiminnot. Näistä muodostuu koulutuksen runko.Koulutuksen ensimmäinen osio käsittelee jäsenrekisterin perustoimintoja ja rakennetta. Ensimmäinen osa videoidaan ja jaetaan osastokäyttäjien käyttöön. Toisessa osiossa tehdään käytännön harjoituksia.

Kouluttajan toimii projektipäällikkö Anne Pousi Vitec Avoine Oy:sta. Anne tuntee Sense-jäsenrekisterin läpikotaisin ja on toiminut projektipäällikkönä myös RAU:n jäsenrekisterimuutoksessa.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään perjantaina 18.3. tämän tekstin alla olevan kirjautumisen kautta.

Saat linkin Teams-tapaamiseen päivää ennen koulutusta. Muistathan kirjautua jäsenrekisteriin ainakin kerran ennen koulutusta. Tämä on supertärkeää, sillä koulutuksen alussa ongelmia ei enää ehditä selvittämään.

Jos sinulla on kysymyksiä, laita ihmeessä viestiä tai soittele marika.lankinen@raury.fi tai 050 34 97 405. Vastailen mielelläni.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.